پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: ما در زمینه حملات سایبری مسئولیتی نداریم | شبکه ملی اطلاعات به معنی قطع دسترسی به شبکه جهانی نیست

  • کد خبر: ۸۵۶۵۵
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
وزیر ارتباطات: ما در زمینه حملات سایبری مسئولیتی نداریم | شبکه ملی اطلاعات به معنی قطع دسترسی به شبکه جهانی نیست
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت اظهار داشت حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی بر عهده پدافند غیرعامل و مرکز راهبردی افتا است، بنابراین وزارت ارتباطات در این زمینه مسئولیتی نداشته و به همین دلیل تا امروز در این‌باره موضع‌گیری نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «عیسی زارع‌پور» در دیدار با مدیران شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ارتباطی ثابت (FCP) با تاکید بر ضرورت افزایش آمادگی برای مقابله با حملات سایبری، به حمله رخ داده در روز سه‌شنبه اشاره کرد و گفت: «در تقسیم‌ کاری که برای پیشگیری و مقابله با حوادث سایبری پیش‌بینی شده، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی بر عهده پدافند غیرعامل و مرکز راهبردی افتا است، بنابراین وزارت ارتباطات در این زمینه مسئولیتی ندارد و به همین دلیل تا امروز در این‌باره موضع‌گیری نداشتیم.»

او با اعتقاد بر اینکه پراکندگی در اطلاع‌رسانی و فرماندهی باعث ایجاد حاشیه می‌شود، علت عدم اعلام موضع در این زمینه را، حفظ آرامش جامعه عنوان کرد: «در اصل مسئولیتی هم نداشتیم اما درعین‌حال از همان ابتدا در تماس با وزیر نفت برای هرگونه کمکی اعلام آمادگی کردیم.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه دنیای امروز، دنیای تقابل سایبری است، گفت: «بر اساس گزارش‌ مرکز پایش امنیت سایبری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، روزانه با چندین حمله سایبری از حملات ساده گرفته تا حملات پیچیده مواجه هستیم؛ بر این اساس ضروری است بیش‌ از پیش آمادگی خودمان را برای مقابله با حملات سایبری افزایش دهیم.»

زارع‌پور در پایان با تاکید بر اینکه عزم دولت سیزدهم بر توسعه ارتباطات ثابت است و موانع پیش رو نمی‌تواند آن‌ها را از رسیدن به این هدف باز دارد، به پروژه بزرگ ملی توسعه ارتباطات ثابت در کشور اشاره کرد و گفت: «برای تحقق این پروژه کار بزرگی را در پیش داریم و امیدوارم در کنار هم بتوانیم تا چهار سال آینده حداقل ۲۰ میلیون پورت پرسرعت ثابت را عملیاتی کنیم.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->